Kategoriarkiv: Mine Tours

Rejse beskrivelser.

Turen til Harzen.

Vi drog afsted tirsdag morgen og ankom til Pension Roseneck Harz biker hotel ved 14-15 tiden. Kørte en tur til Küffhauser for at prøve det berømte sted. Vildt god rute med masser af dejlige sving. Om onsdagen kørte vi i området ved Goslar som jeg personlig synes bedst om, da nogen af vejene godt kan blive en tand for små og vejbelægningen dårlig. Om Tordagen kørte vi i den modsatte ende af Goslar hvor vejene var mindre og mere ujævne. Vi havde købt et kort over Harzen som kan anbefales at man gør da man bedre kan se de snoede veje. Fredag vendte vi hjemad, da vi havde set på internettet at vejret hvor vi godt ville ha været hen var temmelig dårligt. Vi havde tørre veje hele turen indtil nord for Hamborg på vej hjem.

Her er en lille video fra Küffhauser. Optaget med mit nyindkøbte Go Pro Hero HD 1080p Kamera.

Tour 2011 Forberedelser.

Er så småt ved at være klar til den store tur 2011 på motorcykel.
Har fået monteret min Garmin Zumo 550 europa og min Givi V46 topboks med et lille metalbeslag oven på så man kan fastspænde mit telt.

Dårlige billeder… Skal have anskaffe mig et ordentlig kompakt kamera !

Sommer 2010 Min første MC Tour.

Pakkede tasken, drog afsted sydpå mod de lækre veje og dejligt vejr. Første stop på turen var Harzen. Kanon gode veje, flinke mennesker og lækre winersnitzler mit pommes. Boede på et motorcykel “hotel” som hedder harzbiker.co.uk/ . Et engelsk ægtepar som ejer stedet. Super flinke mennesker og kan klart anbefale at bo der. Gregory som er en af de to ejer, kan vist godt give en tur rundt i Harzen. Det må prøves næste gang.

Efter et par dage begav jeg mig videre mod Østrig. Varmen var ret slem, så kørte fra Harzen til München på dag 3. Overnattede der. Dagen efter kørte jeg videre mod Grossglockner som var mit mål for turen. Tog mig ca. 5 timer at nå Fusch som er en by der ligger for foden af Grossglockner. Var der nogle dage hvor turen gik hjemad.

Her er et par billeder fra turen.

Billede album fra Tour 2010