Kategoriarkiv: Random Stuff

Updates and stuff.

Nyt projekt bliver søsat i 2015.

Efter en tur på Nürburgring i uge 30 var jeg helt solgt. Det var en rigtig fed oplevelse, som jeg gerne vil opleve igen, men det skal bare være alt andet end i min total sløve bil.

Jeg vil bruge vinteren til at finde mig en BMW 323TI Compact(E36) som skal bruges til “Ring Tool” og “trackday bil” samt kunne bruges til sommer køretøj. Den skal bygges om med noget lækker undervogn, bremser, styretøj, hjul, dæk og muligvis noget “M” optik.

Præcis sådan en bil jeg tog mit kørekort i i tidernes morgen! Tror heller ikke man får noget mere velkørende til de penge hvad sådan en koster!

Gud hvor er den smuk den BMW!

2013-05-03-13-43-15_323ti_2

En “lille” video fra min tur på Nürburgring.

Böward Hansen In Flensburg (DE)

Har lige været til 6000 km´s service hos Böward Hansen i Flensborg i dag. Hvilket var en positiv oplevelse.

Kom der ned ved 10 tiden i morges og så skulle jeg lige skrives ind i systemet og det gik smertefrit, han talte fint engelsk og ingen misforståelser. Han tilbød min at låne en MC og køre ind i byen på. Jeg lånte en 1500 km gammel(ny) Suzuki Gladius. Den skulle selvfølgelig testet på de snoede veje(dem jeg kunne finde) Må sige det er en sjov nok maskine styre godt. Men når jeg er vant til en en 1000CCM, så var den lidt tam. Den havde en behagelig kørestilling, knap så sammenkrøllede som på min SV1000N.

Da jeg kom tilbage efter 2.5 time, så stod den klar, og vi gemmengik hvad der var blevet lavet. Han havde vist også smidt et andet program ind i min ECU, så skulle være bedre for motoren. Kan faktisk godt mærke forskel, den hakker og puster knap så meget som før ved 50-70 km/t. Synes også der er en smule mere træk i mellemområet… Men jeg regner med at skal ha en Powercomander på, på et tidspunkt hvor jeg har et arbejde.

Kom af med 1300kr og det var incl moms, olie og filter og lån af MC og en justering af Affjedringen.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, og kan godt anbefale andre suzuki ejere at få lavt service der.

Han ligger her: Google Maps
Hans Hjemmeside: Böward Hansen